ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Κ.Σ. Αμπελοκήπων
Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων προγραμμάτισε μια σειρά εκδηλώσεων, στις οποίες επιθυμία μας είναι να συμμετάσχουν όσο περισσότεροι φίλοι κυνηγοί μπορούν, ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα της επικοινωνίας μαζί τους. Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία για συζητήσεις σχετικά με τους προβληματισμούς ως προς τα κυνηγετικά ζητήματα, για έναν συνοπτικό απολογισμό των εμπειριών της κυνηγετικής χρονιάς που οδεύει προς το τέλος της, αλλά και για να εκφράσουμε τις ευχές και τις προσδοκίες μας για την καινούργια χρονιά.
Προσκαλούμε λοιπόν όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου:
-      Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2004 και ώρα 20.00 στο Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων (Βύρωνος & Τ.Κένεντι).
-      Στην έκθεση AGROTICA, από 28 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2004, στο χώρο του Συλλόγου που θα βρίσκεται στο περίπτερο 2 της Δ.Ε.Θ., και συγκεκριμένα στον 1ο όροφο, στο stand 13 Α.
-      Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2004, στο κοσμικό κέντρο «ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ», στο Δερβένι.
Ευελπιστούμε για την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση των φίλων κυνηγών, καθώς η συμμετοχή τους είναι το βασικότερο κριτήριο για την επιτυχία κάθε προσπάθειας.