ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Δευτέρα 16-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
KYNHΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ
Στις 29 Δεκεμβρίου 2003 χάθηκε στην περιοχή Καλλαρυτών Ν.Ιωαννίνων ο κυνηγός μέλος του Συλλόγου μας, Γεώργιος Καρατζάς κάτοικος Βλαχέρνας Άρτας. Ο άτυχος κυνηγός είχε μεταβεί στην περιοχή αυτή για να αναζητήσει το σκύλο του που είχε χάσει την προηγούμενη μέρα.
Παρόλες τις έρευνες που ακολούθησαν από την Ε.Μ.Α.Κ., τους οικείους του, τους Ομοσπονδιακούς και εποχικούς θηροφύλακες του Συλλόγου μας, μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Άρτας και Πραμάντων, του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων και κατοίκων της περιοχής, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστεί.
Οι έρευνες έχουν σταματήσει αυτό το διάστημα, λόγω του δύσβατου της περιοχής σε συνδυασμό με την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων (χιόνι – αέρας – ψύχος), τα οποία επηρεάζουν πολύ την περιοχή αυτή λόγω και του υψομέτρου.
Γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή και παρακαλούμε όποιον βρεθεί στην περιοχή, αυτή την εποχή, κυνηγό, ορειβάτη κπ, να βοηθήσει στην ανεύρεσή του.
Επίσης μόλις επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας θα οργανώσει εκ νέου επιχείρηση εντοπισμού του, και για το σκοπό αυτό παρακαλούμε κάθε οργανωμένη ομάδα και όποιον γνωρίζει καλά την περιοχή (κτηνοτρόφο, ορειβάτη, κλπ) και μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί μας (τηλ. 2681- 0- 73804) για να βρεθεί ο συνάνθρωπός μας.