ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Δευτέρα 16-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Κατά τη νύχτα της 1-2/12-2003 και ώρα 21.30 θηροφύλακας του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Ηρακλείου εκτελώντας υπηρεσία στην περιοχή που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των οικισμών Ποταμιές – Σφεντύλι –Αβδού – Γωνιές – Μοχός, εντόπισε όχημα, του οποίου οι επιβαίνοντες χρησιμοποιούσαν προβολέα ανεξάρτητο του οχήματος, να κινείται στη θέση «Κάμπος», περιφέρειας Μοχού. Ύστερα από παρακολούθηση διαπίστωσε ότι επρόκειτο περί λαθροθηρίας αφού στις 22.30 ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. Αφού τους προσέγγισε με σβησμένα τα φώτα του υπηρεσιακού οχήματος, τους υποχρέωσε να σταματήσουν και προέβη σε έλεγχο, περί ώρα 23.00 μ.μ.
Επρόκειτο για τον Α.Λ. και Μ.Ζ., κάτοικος Μοχού και το όχημα που χρησιμοποιούσαν ήταν ΙΧΦ μάρκας ΤΟΥΟΤΑ χρώματος κόκκινου άνευ πινακίδων. Κατά τον έλεγχο ανευρέθησαν: 1 σκοτωμένος λαγός τοποθετημένος στην καρότσα.
1 κυνηγετική καραμπίνα μάρκας FRANCHI MOD.ELITE, 6 φυσίγγια εντός της καραμπίνας (5 στην αποθήκη και 1 στη θαλάμη) 1 προβολέας επαναφορτιζόμενος 1.500.000 κηρίων. Τα ανευρεθέντα, το όχημα και οι δράστες μεταφέρθηκαν στο Α.Τ., Χερσονήσου για τα περαιτέρω.