ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Οι κυνηγοί … στην Αθήνα για την Κερκίνη!!!
Οι κυνηγοί μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων (6) του Νομού Σερρών πήραν μέρος στην έρευνα με θέμα «Αθλητικός Τουρισμός στη Λίμνη Κερκίνη Βασικό Εργαλείο για την Τουριστική Ανάπτυξη της περιοχής». Η οποία παρουσιάστηκε με επιτυχία τον περασμένο μήνα (Σεπτέμβριο) στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητισμού που έγινε στην Αθήνα.
Η έρευνα αφορούσε τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη καθώς και τη λειτουργία αθλητικών δραστηριοτήτων που θα συμβάλουν στη τουριστική – πολιτιστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Το όλο έργο ήταν μια πρωτοβουλία του κ.Τσούκα Βασίλη Διευθυντή Μarketing της Αγροτουριστικής Επιχείρησης «ΕΡΩΔΙΟΣ». Στην έρευνα πήρε μέρος και ο κ.Νάκης Χρήστος δασολόγος και επιστημονικός συνεργάτης Κυνηγετικών Συλλόγων Νομού Σερρών.
Η μεγάλη Κυνηγετική Οικογένεια απέδειξε έμπρακτα για άλλη μια φορά την αγάπη και το ενδιαφέρον για το περιβάλλον και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρο σ’ αυτό. Απάντησε με προθυμία στο ειδικό ερωτηματολόγιο που αφορούσε τις πιθανές αθλητικές δραστηριότητες στην περιοχή της Λίμνης Κερκίνης.
Είναι φανερό πως το αθλητικό πνεύμα των Κυνηγών που έχει βαθιά τη ρίζες του στην ιστορία του ανθρώπου, αποδεικνύει τους Κυνηγετικούς Φορείς ως μια από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες Κοινωνικές Ομάδες σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τις αθλητικές δραστηριότητες.
Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, οι κυνηγοί έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον και τόνισαν την ανάγκη της αναβάθμισης της περιοχής μας για τον αθλητικό τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου