ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Δευτέρα 16-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Ανήθικο – Συκοφαντικό φυλλάδιο
Για ακόμη μία φορά εσείς οι άνθρωποι του ‘’ Σταθμού βοήθειας και προστασίας αγρίων ζώων και πουλιών ‘’ της Μαγνησίας, δείξατε το μέγεθος της αντικυνηγετικής σας μανίας. Με ένα κατάπτυστο αντικυνηγετικό φυλλάδιο το οποίο είχατε μάλιστα το θράσος να το αναρτήσετε στο Γυμνάσιο Ιωλκού Βόλου [ ίσως και σε άλλα σχολεία ], επιτίθεστε στο κυνήγι και στους κυνηγούς με ανακρίβειες, συκοφαντίες και ασκώντας ψυχολογική πίεση.

Κύριοι του Σταθμού βοήθειας και προστασίας αγρίων ζώων και πουλιών είναι δικαίωμά σας να πορώνετε [ κατά του κυνηγίου ] τους εαυτούς σας και τα 30 μέλη της Οργάνωσής σας.

Δεν έχετε το δικαίωμα όμως να δηλητηριάζεται τις ψυχές των μικρών παιδιών με ψεύδη, συκοφαντίες και ασκώντας επάνω τους ψυχολογική πίεση [ με αμφιβόλου προέλευσης φωτογραφίες ] για να ικανοποιήσετε το αντικυνηγετικό σας μένος και μάλιστα με χρήματα όλων εμάς , αφού το φυλλάδιο που εκδώσατε έγινε με χορήγηση του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα [ το οποίο θα ερευνηθεί ] είναι με ποιο πρόγραμμα του ΥΠΕΧΩΔΕ επιχορηγηθήκατε και αν χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα γι αυτό το σκοπό.

Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν πιστεύουμε ότι επιχορηγηθήκατε από χρήματα όλων των πολιτών [ και των 250.000 κυνηγών φυσικά ] για να ασκήσετε την αντικυνηγετική σας προπαγάνδα ενάντια σε μία νόμιμη δραστηριότητα που ασκείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Βέβαια πιστεύουμε ότι κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των επιχειρημάτων μας και αντίκρουσης των άδικων κατηγοριών σας είναι μάταιος κόπος , μιας και η έως τώρα αντικυνηγετική σας δράση το αποδεικνύει περίτρανα.

Ένα μόνο θα σας παρακαλούσαμε Μην θυσιάζετε στο βωμό της αντικυνηγετικής σας υστερίας τις ψυχές των μικρών παιδιών. Είναι άδικο και γι αυτά αλλά και για το περιβάλλον.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Χ. ΡΑΠΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ. ΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ
Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΒΑΡΝΑ