ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Γιορτή της Πατάτας
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 7 Σεπτεμβρίου 2003, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λεκάνης του Δήμου Ορεινού, διοργανώθηκε η «Γιορτή της Πατάτας».
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έδωσε βροντερό παρόν στην παραπάνω εκδήλωση με το γνωστό περίπτερό του, θέλοντας έτσι να κάνει γνωστές τις θέσεις και τις απόψεις του για την προστασία του περιβάλλοντος.
Το περίπτερο επισκέφθηκαν περίπου 5.000 άτομα που έμειναν εντυπωσιασμένα από το έντυπο – ηλεκτρονικό υλικό και τις φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Στην γιορτή του Πλαταμώνα ήταν επίσης παρόν ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας και το περίπτερό του επισκέφθηκαν περίπου 3.000 άτομα.
Και στις δύο εκδηλώσεις οι κριτικές ήταν θετικότατες και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Οι πρωτοβουλίες αυτές του Κυνηγετικού Συλλόγου Καβάλας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά το δημιουργικό έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων μέσα τις τοπικές κοινωνίες.
Η άποψη του απλού πολίτη απέναντι στο κυνήγι, έχει αλλάξει άρδην την τελευταία διετία. Εκτιμώντας θετικά το έργο των Κυνηγετικών Συλλόγων, έχει αναγορεύσει τον κυνηγό ως προστάτη της φύσης, τίτλο που, επιτέλους, δικαιούμαστε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – Γιώργος Χαλκιδαίος
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – Ηλίας Ι.Μίσιος