ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Συνεχίζεται η δια βίου εκπαίδευση των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της ΚΟΜΑΘ
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης, συνεχίζοντας το ετήσιο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα για τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες, διοργάνωσε πρόσφατα Περιφερειακή Συνάντηση Θηροφυλάκων στις στη Δράμα.
Πρόκειται για την 4η συνάντηση για το έτος 2003, και αφορούσε τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συν των νομών Σερρών και Κιλκίς, καθώς και των Θηροφυλάκων των αντίστοιχων Κυνηγετικών Συλλόγων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας και παρέστησαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας. της ΚΟΜΑΘ, ο Γενικός Διευθυντής και ο υπ. του Σώματος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της ΚΟΜΑΘ, εκπρόσωπος του Νομάρχη Δράμας, εκπρόσωποι των τοπικών δασικών αρχών, το Δ.Σ του Κ.Σ. Δράμας και επιστημονικοί συνεργάτες της ΚΟΜΑΘ και του Κ.Σ. Δράμας.
Τα κύρια θέματα της συνάντησης ήταν η αξιολόγηση του έργου των θηροφυλάκων, η ενημέρωση για τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις, τρόποι αντιμετώπισης ειδικών περιπτώσεων, κλπ. Επίσης έγινε παρουσίαση επιστημονικών θεμάτων που σχετίζονται με την ενεργότερη συμμετοχή των θηροφυλάκων σε έργα βελτίωσης βιοτόπων.
Η ΚΟΜΑΘ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση των θηροφυλάκων και προγραμματίζει και άλλες παρόμοιες συναντήσεις, ώστε να επαυξήσει την ικανότητα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.