ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Κοινοποίηση Απόφασης Δ.Σ. της Α.Κ.Ο.Κ.Δ. σχετικά με την έναρξη της θήρας των ενδημικών στη Νήσο Νίσυρο
Το μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της Α’ Κ.Ο.Κ.Δ. στη Δωδεκάνησο κ.Ι.Νομικάριος μας ενημέρωσε σχετικά με το νέο μείζον ζήτημα που μας προέκυψε και φέτος λίγο πριν την έναρξη του κυνηγιού και αφορά την υπ.αρ.4929/13/8/2003 Απόφαση της Γ.Γ.Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την οποία ρυθμίζεται γι την κυνηγετική περίοδο 2003-2004 η θήρα στο Νομό Δωδεκανήσου.
Η απόφαση αυτή βασιζόμενη σε ένα απλό αίτημα του δημάρχου Νισύρου που σημειωτέον υποβλήθηκε ακριβώς την ίδια μέρα με Fax(!!!), χωρίς καμιά αιτιολόγηση και χωρίς εισήγηση από την αρμόδια Δ/νση Δασών Δωδεκανήσου, επιβάλλει καθυστερημένη έναρξη του κυνηγίου στη Ν.Νίσυρο, και συγκεκριμένα στις 20/10 αντί για τις 16/9 που ισχύει για τον υπόλοιπο νομό, αλλά και ολόκληρη τη χώρα, πλην ελαχίστων αιτιολογημένων εξαιρέσεων.

Κατόπιν αυτού το Δ.Σ της Α’ Κ.Ο.Κ.Δ. συνήλθε εκτάκτως στις 15/9/2003 στα γραφεία της Ομοσπονδίας με μοναδικό θέμα την αυθαίρετη και μειωτική αυτή πράξη για τον κυνηγετικό κόσμο, προκειμένου να λάβει αποφάσεις και να προγραμματίσει τις ενέργειες της για την αντιμετώπιση της. Σας αποστέλλουμε το πρακτικό της συνεδρίασης συνοδευόμενη από όλα τα σχετικά έγγραφα, και ζητάμε παράλληλα την ηθική και οικονομική συνδρομή σας καθόσον το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και αφορά όχι μόνο το σύνολο των Ελλήνων κυνηγών αλλά και αυτή καθ’ αυτή την ύπαρξη και συνέχιση του αθλήματος.

Ο Πρόεδρος – Νίκος Καλογερής
Ο Γ.Γραμματέας – Π.Βογιατζάκης