ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Δευτέρα 16-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΚΟΜΑΘ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σπυριούνη
Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2003 πραγματοποιήθηκε εποιοκοδομητική συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΚΟΜΑΘ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κυριάκο Σπυριούνη. Αφορμή για τη συνάντηση αυτή δόθηκε με την ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής προς τον Υπουργό Γεωργίας σχετικά με την άσκηση της θήρας στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΟΜΑΘ παρέδωσαν πλήρη φάκελο στον Στρατηγό κ. Σπυριούνη σχετικά με τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και τις πλούσιες δραστηριότητες της ΚΟΜΑΘ. Παράλληλα υπήρξε η δυνατότητα για γόνιμη συζήτηση σχετικά με τα τρέχοντα κυνηγετικά ζητήματα. Μετά από την ενημέρωση αυτή ο κ. Σπυριούνης δήλωσε εντυπωσιασμένος με το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων και πως θα είναι μόνιμος συμπαραστάτης τους για την προώθηση των δραστηριοτήτων τους.
Παράλληλα η ΚΟΜΑΘ ενημερώθηκε για την γραπτή απάντηση που δόθηκε από τον Υφυπουργό Γεωργίας, η οποία αναφέρει πως το κυνήγι είναι μια νόμιμη θεσμοθετημένη δραστηριότητα, ενώ σχετικά με το ζήτημα της παραπομπής της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, η Ελληνική Δημοκρατία υπέβαλλε ήδη «Υπόμνημα Αντίκρουσης» μέσω του Γραφείου Κοινοτικού Δικαίου.
Η συνάντηση κρίνεται ιδιαίτερα εποικοδομητική, ενώ ο κ. Σπυριούνης δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην προστασία της άγριας πανίδας και της ενίσχυσης της κυνηγετικής συνείδησης