ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Άρση της απαγόρευσης στην Ευρυτανία
Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι, για την κυνηγετική κοινότητα της χώρας, «χαμένη μάχη» είναι μόνο η μάχη που δεν έχει δοθεί.
Η Δ’ ΚΟΣΕ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με ιδιαίτερη ικανοποίηση είναι σε θέση να ανακοινώσει την ΑΡΣΗ της απαγόρευσης του κυνηγιού της ορεινής πέρδικας στην περιφέρεια του Δασαρχείου Καρπενησίου.
Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και κύκλο επαφών με τις αρμόδιες αρχές, η Δ’ ΚΟΣΕ κατάφερε να πείσει για την ορθότητα των επιστημονικών επιχειρημάτων της, με αποτέλεσμα τόσο η Περιφέρεια, όσο και το Δασαρχείο Καρπενησίου να συνηγορήσουν στην άρση μιας απαγόρευσης που αδικούσε την ίδια την πραγματικότητα.
Θεωρούσαμε βέβαια αυτονόητο ότι οι κυνηγοί – μέλη μας που θα επισκεφτούν την περιοχή, θα ασκήσουν το δικαίωμά τους με τη σύνεση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που ανέκαθεν απαιτούσε η ιδιαιτερότητα της ορεινής πέρδικας.
Επίσης αυτονόητο θεωρούμε τη συνεργασία τους με τις Δασικές αρχές της περιοχής, που για μία ακόμα φορά απέδειξαν ότι πιστεύουν στον δημιουργικό διάλογο με τις κυνηγετικές οργανώσεις.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ      ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ