ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Παρασκευή 20-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Συνάντηση κυνηγών στην Καρδιά του Γράμμου
Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς η «ΑΡΤΕΜΙΣ» στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων του με σκοπό τη στενή επικοινωνία των μελών του και την ψυχαγωγία των οικογενειών τους, την Κυριακή 10 Αυγούστου πραγματοποίησε για πρώτη φορά συνάντηση κυνηγών στο εγκαταλελειμμένο χωριό της Παλαιάς Κοτύλης στην Καρδιά του Γράμμου.
Στη συνάντηση αυτή εκτός από τους κυνηγούς και τα μέλη των οικογενειών τους παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της Νομαρχιακής – Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και πλήθος κόσμου από όλες τις περιοχές του Νομού.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με την τέλεση θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου Παλαιάς Κοτύλης, ο οποίος εκτός του ότι διατηρείται σε άριστη κατάσταση, κατά κοινή γνώμη αποτελεί και ένα στολίδι της εκκλησιαστικής μας παράδοσης.
Μετά το πέρας του εκκλησιασμού και τη μέριμνα των μελών του Συλλόγου, ακολούθησε δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Ναού κατά την οποία προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα.
Με τον τρόπο αυτό οι κυνηγοί απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ενδιαφέρονται, πλην των θηραμάτων, και για άλλου είδους δραστηριότητες του Συλλόγου τους, όπως η προαναφερθείσα, στοιχείο που δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση να ευελπιστεί στην καθιέρωση ξεχωριστών γεγονότων, όπως τα παραπάνω.
Τέλος, το Δ.Σ. αισθάνεται τη βαθύτατη υποχρέωση, να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα μέλη του Συλλόγου, τα οποία συνέβαλαν άμεσα ή έμμεσα να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση.