ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
1ος ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
Σε ανελέητο διωγμό για τις απόψεις του, για την ανεξάρτητη εντός των νόμιμων ορίων στάση του, για την μη καταβολή της έκτακτης εισφοράς των 10.25 Ευρώ υπέρ της Δ’ ΚΟΣΕ και για την μη αποδοχή χειραγώγησης του βρίσκεται ο Σύλλογός μας.
Η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας με έγγραφο καταγγελία της το 2003 όψιμα ενεργοποίησε δήθεν εγκληματικές παρατυπίες μας για τα έτη 2000 και 2001 (!) και εφάρμοσε τον εποπτικό της ρόλο αρχής γενομένης από εμάς. Παρά την κοινή διαπίστωση με πόρισμα μετά από πολύμηνο έλεγχο και πολλά παρατράγουδα από το Δασαρχείο Αιγάλεω, την Διεύθυνση Δασών Δυτικής Αττικής και την Περιφέρεια Αττικής, ότι καμία κατάχρηση και ουσιαστική παρατυπία δεν έγινε στην οικονομική μας διαχείριση η Δ’ ΚΟΣΕ με αλλεπάλληλα έγγραφά της, εν μέσω υπαινιγμών του όψιμα και αναιτιολόγητα εχθρικού απέναντι μας κ.Φωτακόπουλου από το «Έθνος Κυνήγι» έβαλε ως στόχο της την άρση της συνεργασίας του Κ.Σ.Αιγάλεω με το Υπουργείο Γεωργίας! Σημειωτέον ότι η Περιφέρεια Αττικής ανέστειλε χωρίς διατυπωμένο λόγο (!) στη μέση έλεγχο της Διεύθυνσης Δασών Δυτικής Αττικής και άλλαξε την επιτροπή!
Είναι λυπηρό βέβαια τα ανώτατα θεσμοθετημένα κυνηγετικά όργανα αντί να υπερασπίζονται τα μέλη τους που είναι οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι στις εποπτικές αρχές, να προσπαθούν αδίκως να εξοντώσουν αυτούς που έχουν διαφορετικές συνδικαλιστικές απόψεις, επειδή δεν είναι αρεστοί και υπάκουοι. Κλασσικά παραδείγματα στο παρελθόν οι Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Απεραντίων – Ασπροποτάμου, ο πρόεδρος του Κ.Σ.Μεσολογγίου κ.Ιωάννης Τσαλαφούτας και τώρα εμείς.
Τίποτα πια δεν διδαχθήκατε από την ιστορία. Σύμμαχος των καιρών πάντως είναι η αδράνεια και η εγκληματική σιωπή των κυνηγετικών οργανώσεων, του τύπου και των σιελορραγούντων καλυμμένων συμφερόντων.