ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελο Μπασιάκο η νέα Ρυθμιστική Απόφαση για την κυνηγετική περίοδο 2005-2006. Η Απόφαση αυτή που αποτελεί επανάληψη της περσινής Ρυθμιστικής εξασφαλίζει τη διεξαγωγή της κυνηγετικής δραστηριότητας σύμφωνα με τις προτάσεις της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, οι οποίες στοχεύουν τόσο στη συνέχιση του κυνηγίου χωρίς περικοπές και περιορισμούς όσο και στον ταυτόχρονο σεβασμό στο Ευρωπαϊκό δίκαιο, την Εθνική Νομοθεσία και την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.
Η αρνητική θέση στις υπηρεσίες Θήρας, χωρίς επιχειρήματα, στόχους θηρευτικής πολιτικής και κανένα προγραμματισμό δεν επηρέασαν την τελική Απόφαση η οποία έχει θωρακιστεί και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από την ευρύτερη αποδοχή της στη χώρα μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μπασιάκο και να διαβεβαιώσουμε ότι οι Κυνηγετικές Οργανώσεις θα συνεχίσουν μέσω των πολυάριθμων και ιδιαίτερα σημαντικών Προγραμμάτων που ήδη εφαρμόζουν, το έργο της Θηροφύλαξης, προστασίας και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος όπως το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια με αποτελεσματικό τρόπο αναγνωρισμένο απ’ όλους τους φορείς.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ     

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ