ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
B’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
22-4-2005
Η Ομοσπονδία Αρχιπελάγους συμμεριζόμενη το πρόβλημα των Αγροτών της Λήμνου, οι οποίοι όπως ισχυρίζονται πλήττονται από την αύξηση του πληθυσμού των κουνελιών, προτείνει συνεργασία μεταξύ των κυνηγετικών Οργανώσεων και των αρμοδίων φορέων που έχουν εμπλακεί με το συγκεκριμένο θέμα, ούτως ώστε οι Επιστημονικοί Συνεργάτες αφού προβούν στη μελέτη του προβλήματος να προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις σε επιστημονική βάση και ο έλεγχος του πληθυσμού των κουνελιών να γίνει με διαδικασίες σύννομες και αποτελεσματικές χωρίς ακραίες συμπεριφορές.
Επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους και μη, ότι οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες έχουν ορκιστεί να εφαρμόζουν τον Νόμο και είναι αδύνατον να πράξουν το αντίθετο εφόσον δεν έχει τροποποιηθεί ο συγκεκριμένος Νόμος.
Εκτός αυτού το νυκτερινό κυνήγι είναι όχι μόνο παράνομο αλλά εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα αυτών που το εξασκούν.
Τέλος θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι το Κυνήγι διέπετε από Νόμους και κανόνες τους οποίους οφείλουν να γνωρίζουν να σέβονται και να εφαρμόζουν.