ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΣΕ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
1ος ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

Η Κυνηγετική μας οικογένεια για μια ακόμα φορά βάλλεται από τους ανεγκέφαλους ετσιθελιστές κατσαρολάδες της σύγχρονης εποχής μας, οι οποίοι χωρίς κανέναν δισταγμό πατούν τη σκανδάλη του όπλου τους σε όποιον ή όποιους τολμήσουν και σταθούν στο δρόμο τους.
Τα ξημερώματα της 21ης Ιανουαρίου 2005 στην αγροτική περιοχή Φράτη της Κοινότητας Λεοντίου ο θηροφύλακας του Συλλόγου μας κ. Νικόλαος Ζαγλάρας βρισκόμενος για υπηρεσιακούς σκοπούς εντόπισε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο να θηρεύει παράνομα με προβολείς μεγάλης ισχύος (οχήματος – χειροκίνητο).
Στην προσπάθεια του θηροφύλακά μας προκειμένου να προχωρήσει σε ακινητοποίηση του οχήματος και έλεγχό τους, παρόλο τον φωτεινό σηματοδότη (φάρο κόκκινο) και σειρήνα, αυτοί αντί να σταματήσουν ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν.
Ο θηροφύλακας του συλλόγου μας κ.Νικόλαος Ζαγλάρας σε προσπάθεια να πλησιάσει το αυτοκίνητο δέχτηκε επαναλαμβανόμενα πυρά από το όπλου που έφεραν οι λαθροθήρες, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν το αυτοκίνητο του Συλλόγου μας και από τύχη είχαμε την αποφυγή του μοιραίου αφού η μάζα από τα σκάγια του όπλου τους απέχει λιγότερο από 80 εκατοστά από την θέση του (οδηγού) θηροφύλακά μας.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι Λαθροθήρες ακινητοποιήθηκε όταν έσκασε το λάστιχο του μπροστινού δεξιού τροχού τους – ενώ παράλληλα τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς πίσω τους το αυτοκίνητο.
ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Η πάταξη της λαθροθηρίας παραμένει για την διοίκηση του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών μια από τις βασικές προτεραιότητες.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος – Καρακάσης Ιωάννης
Ο Γεν. Γραμματέας – Πατσούρας Βας.