ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΓΕΡΑΚΙ
Το δρόμο προς την ελευθερία «έδειξαν» κυνηγοί της πόλης μας σε ένα γεράκι που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε εξουθενωμένο σε περιοχή λόγο έξω από την Τρίπολη.
Μέσα στην ατυχία του, το γεράκι στάθηκε τυχερό αφού βρέθηκε από ομάδα κυνηγών που το «μάζεψε» και το περιποιήθηκε για μια εβδομάδα περίπου πριν το βοηθήσει να ανοίξει και πάλι τα φτερά του και να πετάξει στον ουρανό.
Η απελευθέρωση του γερακιού έγινε την Παρασκευή ενώ το ημερολόγιο έδειχνε ότι διανύαμε ήδη την πρώτη μέρα του Οκτώβρη. Η ομάδα των κυνηγών που βρήκε και περιποιήθηκε το γεράκι μαζί με μέλη του Δ.Σ. του κυνηγετικού συλλόγου Τρίπολης πήγαν στο άλσος του Αγίου Γεωργίου και με μεγάλη χαρά – αλλά και ικανοποίηση – είδαν το γεράκι να ανοίγει τα φτερά του και να πετάει προς την ελευθερία.
Αυτή η κίνηση των κυνηγών της Τρίπολης στέλνει πολλά μηνύματα προς όλα τα μέλη του συλλόγου και παράλληλα δίνει ηχηρή απάντηση σ’ όλους αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν μια άσχημη εικόνα για τους κυνηγούς.
Η κίνηση αυτή δεν δείχνει μόνο την ευαισθησία των κυνηγών αλλά καταδεικνύεται περίτρανα ότι οι καλύτεροι οικολόγοι είναι οι …κυνηγοί!

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ