ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
5.000 ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Συνάντηση κυνηγών για τις φόλες
Την έντονη ανησυχία για τα απανωτά κρούσματα δηλητηριασμένων δολωμάτων σε κυνηγότοπους της περιοχής εξέφρασαν δεκάδες μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου που συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 13/10/04 στα γραφεία του συλλόγου.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου προκειμένου όλα τα μέλη να ενημερωθούν για τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει πάρει φέτος το φαινόμενο των δηλητηριασμένων δολωμάτων.
Ομόφωνα όλα τα μέλη που συμμετείχαν στη συνάντηση αποφάσισαν να επικηρύξουν τους ασυνείδητους δράστες με 5.000 ευρώ! Το ποσό αυτό, όπως διευκρινίστηκε, θα το πάρει κάποιος δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι όποιο μέλος του Κ.Σ.Τρίπολης επιθυμεί να συμμετάσχει στις συχνές περιπολίες που θα γίνονται για τον εντοπισμό των δηλητηριασμένων δολωμάτων και τη σύλληψη των δραστών.
Για τις φόλες έχουν ενημερωθεί από τον Κυνηγετικό Σύλλογο τόσο το Δασαρχείο όσο και η Αστυνομία που θα εντείνουν τις προσπάθειές τους και με τη συνεργασία των θηροφυλάκων του Κ.Σ.θα προσπαθήσουν να προστατέψουν τους κυνηγούς και τα σκυλιά τους.