ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Δευτέρα 16-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Δ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ.ΣΤΕΡ.ΕΛΛΑΔΑΣ
OMOΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε νυκτερινή περιπολία για την προστασία της άγριας πανίδας και χλωρίδας, των Ομοσπον.Θηροφυλάκων της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε. Γ.Χριστοδούλου – Αθ.Σεχρεμέλη – Δ.Γκενεράλη στις 4 προς 5 Οκτωβρίου του έτους 2004 στην περιοχή Ελικώνος δασική θέση «Παλιό – Μηλιά», δήμου Λιβαδειάς και περί ώρας 00:15 κατελήφθη άτομο γνωστών στοιχείων με 4Χ4 Jeep τύπου SUZUKI, κάτοικος δήμου Κορωνείας να ασκεί θήρα από το μηχανοκίνητο μέσο.
Στην προαναφερόμενη ώρα οι θηροφύλακες άκουσαν ένα πυροβολισμό και στον αιφνιδιαστικό τους έλεγχο είδαν ένα άτομο να ερευνά τον δρόμο για την ανεύρεση του θηράματος.
Στο σημείο που ερευνούσε το άτομο οι θηροφύλακες διαπίστωσαν να υπάρχει ριγμένο ένα μονόκαννο τύπου BAIKAL πρόσφατα ενεργοποιημένο, ένα φυσίγγιο Νο7 στα πόδια του άδειο και ένα πιο δίπλα του Νο4 πλήρες πυρίτιδας και σκαγίων.
Επίσης στο σημείο που υπήρχε το όπλο ήταν ριγμένος ένας μεγάλος φακός τύπου MAGLITE και πιο δίπλα άλλα 2 φυσίγγια Νο4 γεμάτα.
Κατά την έρευνα στο ύποπτο όχημα εβρέθηκαν τέσσερα φυσίγγια πλήρες πυρίτιδας και σκαγίων Νο4 – οκτάβολα.
Πραγματοποιήθηκε κατάσχεση όλων των μέσων της παρανόμου θήρας και η δικογραφία θα διαβιβαστεί διαμέσου δασαρχείου Λιβαδειάς στον αρμόδιο Εισαγγελέα.