ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Δευτέρα 16-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
Στις 20-06-2004 σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στο χωριό Κυψέλη Δ.Δ. Φαναρίου του Νομού Πρεβέζης, δίπλα από τον ποταμό Αχέροντα, ο κυνηγετικός σύλλογος Καναλακίου διοργάνωσε εκδήλωση με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η παρουσία του κόσμου ήταν πρωτόγνωρη αφού η προσέλευση δεν ήταν μόνο από τον Νομό αλλά από όλη την Ήπειρο και όχι μόνο.
Η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση μορφολογίας σκύλων Δεικτών και αναγνώριση Ελληνικού Ιχνηλάτη, με κριτές τους κυρίους Ντούλο Διονύσιο και Γκόπη Αθανάσιο αντίστοιχα, τους οποίους και ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας.
Η παρουσία των σκύλων ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ το επίπεδό τους ήταν αρκετά ικανοποιητικό, πράγμα που δείχνει ότι η κυνοφιλία στα μέρη μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Η εκδήλωση ακόμα περιείχε περίπτερα με κυνηγετικά είδη, αυτοκίνητα εκτός δρόμου (4Χ4), διαγωνισμό σκοποβολής και πλούσια δώρα για τους τυχερούς.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Βουλευτής Νομού Πρεβέζης της Ν.Δ. κ.Τσαντούλας Δημήτριος και παράγοντες του Δήμου Φαναρίου.
Ο κυνηγετικός σύλλογος Καναλακίου αν και απαρτίζεται από 650 μέλη περίπου, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει κάνει αλματώδη βήματα προόδου και αυτό αποδεικνύεται από την συμμετοχή του κόσμου σε κάθε δραστηριότητά του.
Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου