ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Παρασκευή 20-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Όπως πέρυσι το καλοκαίρι έτσι και φέτος ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργάνωσε σκοπευτικούς αγώνες σε συνεργασία με τον Δήμο Κουφαλίων, στα πλαίσια των εορτασμών ΑΝΤΡΙΑΔΑ 2004.
Στον ίδιο θαυμάσιο χώρο που μας παραχώρησαν στην περιοχή του Αξιού στις 30-5-2004 πλήθος κυνηγών από όλη την περιοχή μαζεύτηκαν για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν.
Εξήντα (60) κυνηγοί έλαβαν μέρος στον αγώνα, ρεκόρ συμμετοχής μια και πέρυσι ήταν μόνον εικοσιπέντε.
Στους τρεις πρώτους κυνηγούς απενεμήθησαν κύπελλα που αθλοθέτησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και στους επόμενους τρεις δόθηκαν δώρα που διέθεσε ο επιχειρηματίας κυνηγετικών ειδών Παναγιώτης Παπαστουργιαννούδης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος την όλη διοργάνωση των αγώνων είχε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ.Χρήστος Πατρώνας.
Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Εμμανουήλ Χλωτσίδας (ο Δήμαρχος Κουφαλίων έλειπε στην Αμερική) ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ.Δημήτριος Μεσσήνης ο Αντιπρόεδρος κ.Κώστας Παππάς και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ.Ζαχαρίας Ζαχαριάδης και Άγγελος Κουτούσης.
Ο Πρόεδρος – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Ο Γενικός Γραμματέας – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ