ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Τετάρτη 18-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Ο Κ.Σ. Αμπελοκήπων στα «ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΕΙΑ 2004»
Για πρώτη φορά φέτος ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων συμμετείχε στα ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΕΙΑ, ένα φεστιβάλ πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Αμπελοκήπων, με τη συμμετοχή των φορέων του, και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 15 έως 21 Ιουνίου 2004, στο γήπεδο Φιλίππου.
Η κίνηση αυτή συνάδει απόλυτα τόσο με την επικοινωνιακή πολιτική που εδώ και χρόνια εφαρμόζει ο σύλλογος, όσο και με την αρμονική σχέση συνεργασίας που έχει εγκαθιδρύσει με τον Δήμο, προσπαθώντας πάντα να ανταποκρίνεται στην εικόνα του ενεργού φορέα του Δήμου Αμπελοκήπων που έχει δημιουργήσει και απολαμβάνοντας αντίστοιχα την εκτίμηση και τη συμπαράσταση των εκάστοτε δημοτικών αρχών.
Στο χώρο του συλλόγου υπήρχε μια πλήρης παρουσίαση των δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί, με σχετικές φωτογραφίες και πόστερ, ενώ διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό (το περιοδικό του Συλλόγου, αφίσα φιλοπεριβαλλοντικού περιεχομένου και ενημερωτικά φυλλάδια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) στους δημότες των Αμπελοκήπων που επισκέφθηκαν το χώρο των εκδηλώσεων.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων πρόθυμα έδιναν απαντήσεις στους επισκέπτες που αντιμετώπιζαν με ενδιαφέρον ή και σκεπτικισμό την κυνηγετική δραστηριότητα και συζητούσαν με τους κυνηγούς – κατά κύριο λόγο μέλη του συλλόγου – που πέρασαν, με έκδηλη την ευχαρίστησή τους που έβλεπαν τους «δικούς τους» ανθρώπους σε μια τέτοια εκδήλωση. Ενόψει μάλιστα της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου αλλά και λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την ηλεκτρονική ταυτοποίηση των σκύλων και την ανανέωση των αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων, οι απορίες και τα θέματα συζήτησης ήταν πολλά και σημαντικά, υπογραμμίζοντας τον ενημερωτικό χαρακτήρα της παρουσίας του συλλόγου.
Το κλείσιμο των εκδηλώσεων άφησε έναν θετικό απολογισμό που μας επιτρέπει, ή καλύτερα μας επιβάλλει να καθιερωθεί η συμμετοχή του Κ.Σ. Αμπελοκήπων στα «Αμπελοκήπεια» για τα επόμενα χρόνια.

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
Θωμαή Αμοιρίδου