ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Δευτέρα 16-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ
Από την αρχή της θητείας του Δ.Σ. του Κ.Σ.Λίμνης, εκτός των άλλων, έχει αποδοθεί σε μια προσπάθεια να φέρει τα μέλη του κοντά στο Σύλλογο και στις υποχρεώσεις του αλλά και να αναβαθμίσει τις σχέσεις τους με την κοινωνία.
Έτσι μπροστά στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου – πυρήνες προσαρμογής λαγού, φασιανού, πέρδικας – ανήγειρε περικαλλές ναϋδριο υπέρ του προστάτη των κυνηγών Αγίου Ευσταθίου και στις 23 Μαΐου τέλεσε τον καθαγιασμό του με πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του πρεσβυτέρου πατρός Λιάσκου Κ. και άλλων ιερέων, παρουσία του κ.Δημάρχου, του κ.Διοικητού του Α.Τ. Λίμνης, τους πρώην δημάρχους κ.Κατσίνη και κ.Μαναρίτσα εκπροσώπων του Δασαρχείου Λίμνης υπευθύνων θήρας κ.Χαρτσάς και κ.Κουτσουράς. Εκπρόσωποι του Κ.Σ.Ιστιαίας, Σκύρου, Μαντουδίου, Ψαχνών, Χαλκίδας και Ληλαντίων. Επίσης εκλεκτών εκδρομέων συναδέλφων του Κ.Σ.Καλλιθέας Αθηνών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Κοντοδήμο.
Οι εξακόσιοι και πλέον παρευρεθέντες, απόλαυσαν μέσα στη μαγευτική φύση και μοναδικό ειδυλλιακό τοπίο, άφθονο φαγητό, ζυγούρια ντόπια με μακαρόνια μπλουμ, μαγειρεμένα εκεί με κουμαρίσια ξύλα και χόρεψαν με τη λαϊκή μουσική μέχρι αργά το απόγευμα.
Δράττομε της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε εδώ εν συντομία όσους συνέβαλαν στην λαμπρή επιτυχία της γιορτής:
Την Ιερά Μονή Γαλανάκη, τον Ιερέα μας κ.Λιάσκο Κ., τον κ.Δήμαρχο και το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τους κυρίους Ευάγγελο Ανδριόλα, Ιωάννη Κωσταντάκη, Γεώργιο Σταμούλο, το μέλος του Κ.Σ.κ.Τσακατάνη, οι οποίοι εξέφρασαν την αγάπη τους για το Σύλλογο με παντοειδές διευκολύνσεις και σοβαρές προσφορές.
Έτσι το ηθικό των κυνηγών στην περιοχή μας αναπτερώθηκε, αφήσαμε καλές εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία και μας περιβάλλει με εκτίμηση και σεβασμό.

Ο Πρόεδρος – ΓΡ.ΙΩΑΝΝΟΥ
Ο Γ.Γραμματέας – Ι.ΖΑΧΟΣ