ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Παρασκευή 20-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16-5-2004 στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του PORTO RIO Πατρών η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια αυτής και μέσα σε παραγωγικό κλίμα έγινε έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού του έτους 2003, αναλύθηκαν διάφορα επιστημονικά θέματα και συζητήθηκαν θέματα φιλοθηραματικής πολιτικής εν΄ όψη της νέας ρυθμιστικής 2004-2005.
Ακόμη πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας καθώς και της νέας εξελεγκτικής επιτροπής. Έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε αποτελείται από τους :
Αποστολίδη Γεώργιο, Γκολφινόπουλο Αθανάσιο, Κανελλόπουλο Νικόλαο, Καπνίση Δημήτριο, Κατσίκα Γεώργιο, Μαρκόπουλο Κων/νο και Ρουμελιώτη Γεώργιο. Στην δε εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Ηλιόπουλος Γεώργιος και Καψάσκης Δημήτριος.
Επίσης κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο κος Μαρκόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Ευρωεκλογές με το κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών (Κ.Ε.Κ.), κάτι που έγινε πανηγυρικά και μεγάλο ενθουσιασμό αποδεκτό από όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους της Πελ/σου.
Παρόντες στη γενική συνέλευση ήταν και ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Κυνηγών κος Γεώργιος Τσαγκανέλιας καθώς και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Αραμπατζής, οι οποίοι με τη σειρά τους αναφέρθηκαν και εξείραν τα πάθος, την αγωνιστικότητα, τις γνώσεις και τη δυναμική του κου Μαρκόπουλου για τα κυνηγετικά θέματα.