ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Παρασκευή 20-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Κυνηγετικός Σύλλογος Ελευσίνας

Ο Κ.Σ.Ελευσίνας την Τετάρτη 28/4/2004 στα γραφεία του, παρουσία εκπροσώπων του τοπικού δασαρχείου, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και Συνομοσπονδίας , εκπροσώπους του Τύπου και μελών του Συλλόγου παρουσίασε το έργο των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων και τις επιτυχίες που είχαν στον τομέα της πάταξης λαθροθηρίας.
Για άλλη μια φορά η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή σε συνεργασία με τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Σ.Ελευσίνας απέδειξαν ότι η προστασία της φύσης και των θηραμάτων αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τους κυνηγούς.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε ο εκπρόσωπος της Δ’ ΚΟΣΕ και της Συνομοσπονδίας κος Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος ανέλυσε τις προτεραιότητες και τα μελλοντικά σχέδια καθώς και τον τρόπο που αυτά προβλέπεται να υλοποιηθούν.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών, κος Γιώργος Τσαγκανέλιας δίνοντας το στίγμα για τις Ευρωεκλογές.
Η εκδήλωση έκλεισε με την καταστροφή 6 ηχομιμητικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας που κατασχέθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες κατά τη διάρκεια ελέγχου.