ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ FORUM ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 

Φωτοστιγμές

Προτάσεις

Βιβλία

Δημοψηφίσματα

Σχετικοί κόμβοι

Καιρός

Διαφημίσεις - πελάτες

Συνδρομές

Αναζήτηση

Κυνηγετικοί σύλλογοι

Δασαρχεία

Θηροφύλακες

Επικοινωνία

Α-Ω ΕΚΔΟΣΕΙΣ

 
Παρασκευή 20-9-2019
 
 
Ανάπτυξη πλατφόρμας:
Παντελής Καμπόλης
Περιβαλλοντικό έγκλημα στο Αρμένιο της Λάρισας
Ένα περιβαλλοντικό έγκλημα εις βάρος ενός από τα πιο σπάνια αρπακτικά πτηνά της Ευρώπης σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στο Αρμένιο της Λάρισας, όταν Δημόσιες Υπηρεσίες και ιδιώτης εργολάβος κατέστρεψαν μέρος από τις ελάχιστες θέσεις φωλεοποίησης του κιρκινεζιού.
Ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χ. Βλάχος και η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος που από το 1998 μελετούσαν το είδος και μοχθούσαν για την προστασία των συγκεκριμένων γερακιών, σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 31/3/2004, ώρα 11:30 π.μ, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52-Αίθουσα ΝΙΚΗ, στον ημιώροφο) για να σας παρουσιάσουν αδιάψευστα φωτογραφικά και βιντεοσκοπημένα ντοκουμέντα σχετικά με την καταστροφή που συντελέστηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Στους εκπροσώπους του Τύπου θα διανεμηθούν αποκαλυπτικά slides από τη ζωή του κιρκινεζιού αλλά και από την καταστροφή στους τόπους φωλεοποίησης.
Τα τηλεοπτικά κανάλια θα εφοδιαστούν με BETA, που θα περιέχει σπάνιο υλικό με τις συνέπειες της καταστροφής στη ζωή των γερακιών.

Το Γραφείο Τύπου της Δ΄ Κ.Ο.Σ.Ε.